Låse & NøglerMidt Låse er leveringsdygtig i mange  låsetyper og Låsesystemer.

Vi leverer både små og store låsesystemer til  private og Virksomheder, herunder kan i se hvad låse vi blandt andet levere i:

  • MUL-T Lock
  • EVVA
  • ABUS
  • Ruko


Vi kopierer næsten alle slags nøgler hos Midt Låse, også pengeskabsnøgler.


Sikring af dine døre og vinduer

Tidssvarende og effektiv låsesikring har stor betydning for sikkerheden i din bolig. Dels er det ubehageligt og utrygt at have indbrud og dels har god sikring ofte også en præventiv virkning, så tyven opgiver sit ærinde.
Tidssvarende og effektiv sikring af dine døre og vinduer har stor betydning for din bolig. God og effektiv sikring af hjemmet har nemlig ofte en præventiv virkning – og det kan betyde at tyven opgiver sit ærinde. Derfor er det en god idé at give din bolig et sikringstjek. Her bør du tænke som en tyv – hvor ville det være mest oplagt at bryde ind?


Oftest sker indbrud via vinduer eller terrassedøren. Derfor er det oplagt at sætte ind her, og sørge for dine vinduer er i god og solid stand – og at de er sikret med en vindueslås.

Herefter kan du gå videre til terrassedøren. Det er nemlig også en populær flugtvej for tyven, og det er vigtigt at sørge for terrassedøren kan låses indefra med nøgle eller kode. Find yderligere information om sikring af terrassedøren her. 

Gode og solide låse på hoved- og kælderdøre gør en forskel

Når der er styr på sikringen af vinduer og terrassedøren, så bør næste punkt på listen være sikring af hoved- og kælderdøre. Som hovedregel skal dørene også være i en god kvalitet – og sikret med låse som er dirke- og boresikre. Samtidig er det også en god idé at vælge patenterede låse, for så kan nøglerne kun kopieres hos godkendte forhandlere.
Vi har flere forskellige låsesystemer til private og Erhverv der opfylder ovenstående krav . 

Skift den velkendte nøgle ud med en elektronisk lås


Hvis du gerne vil skifte den velkendte mekaniske nøgle ud med en elektronisk lås, så har vi også elektroniske låse til private boliger og erhverv. Det finder du i menuen under 

Elektronisk Sikring/Adgangskontrol
                       Refine Search