Terassedørs & Vindues sikring


Mange tænker ikke over at sikre vinduer og Terassedøre, når man snakker sikring af hjemmet. Men den bedste sikring af boligen opnås faktisk, ved at kombinere dørlåsen med sikring af vinduerne og Terassedørene i form af låse. Her har Midt Låse et udvalg af låse, som egner sig perfekt til dette formål.

Vores vinduessikring har desuden den fordel, at vindueslåsen & Terassedørs låsen kan indgå i et  låsesystem. Dermed kan den samme nøgle bruges til både hoveddør og vinduer og Terassedøre, og du undgå således at skulle have flere forskellige nøgler til hjemmet.

Generel sikring af boligen eller virksomheden

Det er utrolig vigtigt at sikre hele hjemmet med gode låse, hvis man gerne vil sikre sin bolig bedst muligt. Derfor er det en god idé gennemgå låsene i hjemmet, og tjekke deres nuværende sikkerhedsniveau. En god måde at få et hurtigt overblik over sikkerhedsniveauet er ved at kigge på jeres nuværende nøgler, og udseendet på disse.  

Snakker vi virksomheder, så er der større krav til sikringen af disse. . Og faktisk kan flere virksomheder bl.a. have fordel af at udskifte låsesystemet til Elektronisk adgangskontrol, hvor man i langt højere grad kan styre, hvem der skal have adgang og hvornår. 

 


Your shopping cart is empty!