Elektronisk Sikring/Adgangskontrol

Midt Låse er leveringsdygtig i forskellige typer Adgangskontrol/Elektronisk sikring  til Virksomheder og private hjem. 

Herunder kan du se eksempler på forskellige løsninger, og produkt oplysninger.


 SOREX Langskilt med kode & Kortlæser.

  • IP68 godkendt til udendørs brug
  • Ideel til små virksomheder
  • Private hjem
  • Kode Eller kort
  • Nem at montererYALE Easy
Vi kender alle til at fumle efter nøglerne i lommen eller i tasken, men med en dørlås med kode slipper du for dette problem. Yale Easy er en elektronisk lås, som passer sammen med den velkendte ASSA ABLOY kasselås. Du låser døren med kode, og du behøver ikke bekymre dig om at huske nøglen når du går hjemmefra. Du skal blot huske den selvvalgte kode på mellem 4 til 12 cifre.

Yale Easy kan indeholde to koder, og man kan til hver en tid kode låsen om. Det er derfor nemt, hurtigt og sikkert at skifte til den elektroniske lås Yale Easy.

Står der nogen i nærheden, som ikke skal vide hvilke tal koden indeholder, er det med Yale Easy muligt at indtaste en række forskellige tal før eller efter man indtaster selve koden. Denne funktion sikrer, at det ikke er muligt for naboen, gæster eller uvedkommende at genkende koden. Det er smart og giver en ekstra sikkerhed, hvis du vil kunne låse din hoveddør eller kælderdør ved hjælp af en kode.

Nem og brugervenlig installation af Yale Easy elektronisk lås

Det er både nemt og ligetil, når du skal montere Yale Easy. Dørlåsen kan monteres på alle døre – også tynde døre, hvor det ellers kan være en udfordring at montere en elektronisk lås.

Yale Easy passer perfekt på døre, hvor der allerede har været monteret en af de velkendte ASSA ABLOY kasselåse. Du kan desuden selv montere låsen, ved at følge vejledningen der medfølger, når du køber din Yale Easy.

Yale Easy kan indeholde to koder på mellem 4 og 12 cifre - du bestemmer kodelængden. Den ene kode er til dig, og den anden kode kan f.eks. være til hjemmets gæster. Du kan til enhver tid ændre koderne.

Kommer du hjem når det er mørkt, så er der lys i displayet, så du kan se når du indtaster koden. Denne type dørlås med kode er brugervenlig og meget nem at benytte. Du behøver derfor ikke længere bekymre dig om, at børnene ikke kan lukke sig ind, fordi de har glemt eller tabt nøglen.

Yale Easy er velegnet til boliger, hvor der i forvejen sidder en kasselås

På den indvendige side sidder der en batteriboks og den velkendte ASSA ABLOY kasselås, som har sikret de danske hjem gennem årtier. Derfor er Yale Easy meget velegnet til steder, hvor der i forvejen sidder en kasselås.

Låsen benytter 4 stk. AA batterier, der cirka skal skiftes en gang om året. Hvis låsen alligevel skulle løbe tør for strøm, kan den åbnes ved at tilslutte et 9 volts batteri udefra og derefter taste koden. Koder og indstillinger gemmes altid under et batteriskift.
Refine Search